Partnerstva

Prijatelji Male Kuhne

V Mali Kuhni posvečamo veliko pozornosti kakovosti, izvoru in zgodbi, ki stoji za sestavinami naših receptov. Enako velja za kuharske pripomočke, s katerimi le-te spreminjamo v okusno realnost. Pristnost in strast, ki je vložena v posamezni izdelek, se preko našega ustvarjanja preslika na vaš krožnik in tako zaokroži celoten kulinarični ekosistem naše družbe in okolja.

Spoznajte naše prijatelje, ki nam pomagajo pisati to okusno zgodbo…

Oster Rob – kuhinjski noži

Ko gre za našo kuharsko izkušnjo, je kuhinjski nož najpomembnejši kuharski pripomoček! Prava oblika, ostro rezilo za čiste reze, dobro uravnotežen ročaj, spremeni nož v podaljšano roko, osredotočenost se prenese na hrano in rezultat je boljša hrana.

Japonski kuhinjski noži so stalnica v naši kuhinji in opazite jih lahko praktično v vsakem video receptu.


Domačija Hvalc – premium ekološka jagnjetina

Krače iz podpeke, ragu iz jagnječe plečke, burger iz natgranega jagnječega vrata, karpačo, čevapčiči, čufti, … Možnosti so nemomejene. Spoznajte okusni svet nežne in prefinjene jagnjetine. Pobrskajte med našimi recepti in naročite svoj kos jagnjetine.

Naročila na [email protected]


Time for steak – Mesarija Čas

Čas je za steak! In če vam diši suho zorjena govedina, ni treba dlje kot do Mesarije Čas, kjer Denis z ljubeznijo in strastjo zori goveje meso slovenskega porekla, predvsem pasme angus. Zagotovo naš prvi naslov za suho zorjeno govedino. In prepričani smo, da bo tudi vaš, ko boste steak pripravili po enem od naših receptov.


Šili testenine

Družinsko podjetje iz Velenja, ki izdeluje domače butične testenine vseh vrst in okusov iz najboljših naravnih sestavin. Šili testenine so narejene iz naravnih, preverjenih, zaupanja vrednih surovin. So odlična izbira za trenutke, ko želimo s kulinaričnimi mojstrovinami navdušiti goste ali pa zgolj skuhati nekaj »na hitro«. V naši ponudbi najdete široke rezance, tagliatelle, fusilli (svedrčke) in jušne zakuhe.


Talr.si

Vsak ima svojo najljubšo skodelico, kuhlo in talr. Spletna trgovina Talr.si vam pomagama do izbire vseh ostalih vaših najljubših kuhinjskih pripomočkov. Verjamejo v domače kuharje! 🍽 Zato jim želijo ponuditi najboljša orodja na trgu.

Tudi mi vrjamemo v domače kuharje, zato vam svetujemo, da obiščete spletno trgovino.


Solidteknics

Kovane kuhinjske posode avstralskega porekla so naš zvesti spremljevalec v kuhinji. Inovativni postopki in kakovostni materiali zagotavljajo, da se vam bo ta investicija v vašo kuhinjo obrestovala še zelo lep čas.

Solidtechnics posode trenutno še niso na voljo v Sloveniji. V kolikor pa bi jo vseeno želeli, se lahko obrnete na nas.