O Mali kuhni

Mala kuhna je rezultat prijateljstva, ljubezni do kuhanja, dobre hrane, pijače in vsega kar sodi zraven.

Prijatelji z okusno vizijo

Smo skupina prijateljev, ki si prizadeva spodbuditi ljudi k ustvarjanju ali zgolj uživanju v kvalitetnih kulinaričnih doživetjih brez velikega budžeta in zapletenih postopkov. Hkrati pa odkrivamo, preizkušamo ter spodbujamo pridelovalce in proizvajalce prehranskih izdelkov ter kuharskih pripomočkov v lokalnem okolju.  Našo vizijo uresničujemo z izdelavo spletnih vsebin kot so recepti in informativni video prispevki. Naše vsebine lahko najdete na našem spletnem blogu, Facebook strani, Instagram strani in Youtube kanalu.

Če ti je všeč kaj počnemo in nas želiš podpreti, lahko to storiš preko naše strani PATREON. Lahko se odločiš za minimalni mesečni prispevek 1€, ki nam bo pripomogel k nadaljnemu ustvarjanju zanimivh kulinaričnih vsebin.

Z vašim navdihom ustvarjamo kulinarične kreacije

Konstantno iščemo načine za doseganje še višje kvalitete naših vsebin, zatorej smo vedno odprti do novih idej, predlogov, kritik in možnosti sodelovanja. Veseli bomo vašega sporočila na našem email naslovu ali v neposrednih sporočilih na družbenih omrežjih.