Mala Kuhna podarja brezplačne promocijske vsebine

V Mali Kuhni že od nekdaj cenimo in z ljubeznijo odkrivamo, preizkušamo ter spodbujamo pridelovalce in prozivajalce prehranskih izdelkov ter kuharskih pripomočkov v lokalnem okolju. Vedno, ko smo spoznavali lokalne kulinarične izdelke, smo naleteli na zanimive zgodbe, dobre ljudi in okusne jedi. Verjamemo, da se dobro vrača z dobrim, zato želimo tokrat dati nekaj nazaj. (Obrazec za sodelovanje v nagradni akciji najdeš na koncu strani).

mirepoix recept

Digitalne poti do okusnih jedi

Širšo javnost, predvsem pa gurmane in ljubiteljske kuharje, želimo ozavestiti o pomenu kakovosti in izvora pri izbiri prehranskih produktov in vplivu, ki ga ta ima na gospodarstvo in razvoj ter ohranjanje kulinarične tradicije v Sloveniji. To počnemo tako, kot najbolje znamo – z ustvarjanjem kulinaričnih vsebin, katere preko spleta in družbenih omrežij postavljamo pred lačne oči slovenskih kulinaričnih navdušencev.

Digitalni kanali so postali stalnica naše družbe, še posebej v teh časih, ko je stik preko spleta skoraj edini stik, ki ga imamo s svojimi strankami in ravno zato še toliko bolj pomemben. V Mali Kuhni smo prepričani in vedno znova dokazujemo, da so kakovostni recepti z vizualno udarnimi fotografijami in videoposnetki najboljši način za predstavljanje prehranskih izdelkov na spletu.

Nagradna igra za spodbudo lokalnim pridelovalcem

Malim proizvajalcem in kmetom, ki se kljub težkim razmeram, trudijo ohranjati visoko kakovost in v svoje delo vlagajo veliko ljubezni, bomo pomagali njihove izdelke postaviti na kulinarični zemljevid Slovenije.

Z nagradno akcijo želimo podjetniku ali kmetu olajšati spopadanje z neizprosnimi tržnimi razmerami. S pomočjo usmerjene in kakovostne spletne promocije bomo poskrbeli, da bo vaš produkt dosegel pravo ciljno publiko.

Splošni pogoji sodelovanja in izvedbe nagradne igre: https://malakuhna.si/wp-content/uploads/2021/01/Splosni-pogoji-sodelovanja-in-izvedbe-nagradne-igre.pdf